SAW

stylist: iris wigelius
modell: cecilie
Utstyr
  • canon eos 5D
  • 20-35
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1242
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228140} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Arne S.
Meget godt gjennomført ide. Fargetonene står godt til motivet. Jeg er alltid litt usikker på om skjeve vinkler blir en form for effektmakeri eller om det virkelig høyner motivet. Komposisjonen i seg selv er vellykket, men som sagt, skjeve vinkler..
Ole Martin H.
Veldig bra, virker virkelig som scenen i filmen :)
Selv om jeg ikke er noen stor fan av filmen, så liker jeg dette. Bra uttrykk på modellen :)
Fartein R.
sunes det er litt kjipt å gjenskape noe fra en film. Men når det er sagt, må jeg si at andre er lekkert. Liker de skjeve vinklene
Christer B.
Takker.
Har valgt litt skjev vinkel mest for å forsterke det bisarre i situasjonen, og litt fordi jeg liker det! Dette var en skoleoppgave hvor elevene skulle gjenskape en scene fra SAW..
Avsluttet .
Gosj... Knallbra! ...det eneste jeg henger meg litt opp i er at kjettingen som lenker henne fast er lenket til noen usle vannrør... Men pytt, det blir flisespikkeri.
Arne S.
Jeg liker også skjeve vinkler og tar meg selv i å velge slike løsninger. Jeg stiller meg selv samme spørsmål. Er (så) skjeve vinkler en litt lettvint løsning til en spektakulær og effektfull virkning. Jeg utelukker ikke skjeve vinkler som virkemiddel, men mener likevel det skal brukes med omhu. Litt skjevhet er ofte til det gode og bryter med det ''perfekte'', men veldig skjeve vinkler kan som sagt lett bli en effekt. Mine synspunkt reduserer likevel ikke min oppfatning av bildet som meget vellykket. Det er vel nettopp derfor jeg engasjerer meg. Bildet fortjener oppmerksomhet.
Christer B.
Julie; enig. Selv ville jeg kanskje prøvd å sage over de rørene før jeg gikk løs på beinet, men men..
Arne; point taken.
Geir F.
Rått bilde.
Henger meg litt oppp i dette med skjeve linjer.
Rette linjer brukes i det dokumentariske og ''objektive'' foto.
Bilder som er subjektive og følelsesmessige brukes skjeve linjer når det oppleves slik av pesonen i fotoet.
For en som sitter i en berg og dalbane, er svimmel, eller i en fiskebåt i storm. For ham elller henne er ikke horisonten rett, heller ikke på bilder.

I et bilde som dette synes jeg skjevheten funker som bare det, understrekker det å ikke ha helt kontroll.

-fløde-
Ole Martin H.
Sagen er liksom for slapp til og sage rørene, så personen må sage beinet istede.
Det hele er endel av filmen :)
Gerry F.
fltot bilde og godt utført...synes at du mister mye av stemningen rundt saw med fargespilelt...det er kanskje min mening alene,men når jeg har sett saw,så har mye av bakgrunn og slikt tilført mer skygger og mer mystikk...du kunne lett funnet en annen del av hust som kunne blit brukt til akkurat denne scenen...

Gerry
Kamran I.
damn.... dette var helt rått. Snakk om en blodig session :)

Henger meg på ^^

mvh,
-m.Kamran-
Rune Edvin H.
Oi. Dette så ganske vont ut. Kanskje det mest realistiske av dine ''mishandletbilder''. Passe røfft.
Rune
Helge R.
Hei!!
Uten å ha sett omtalte film forholder jeg meg til bildet.
Skjeivt, kanskje på grensen, innholdsmessig en god historie, sprøtt, gode farger og overbevisende framføring, jeg liker bildene dine hilsen
:)Helge
Helge R.
Hei igjen!!
Det fortjener en anbefalin, mest fordi det er noe annet, mer ekte enn en overflod av gråtende elger i perfekte solnedganger.
:)Helge
Dag J.
Tøft og røft dette. Dersom det er en kjetting bak der, kommer den kanskje litt dårlig frem, men det er pirk.
Avsluttet .
Vet ikke om det egentlig er meg selv som er problemet, men vinklingen og linjeføringen i bildeflaten gjør at blikket mitt automatisk dras kjapt forbi både sag og skjerf - mao. rett inn i det aller helligste og den mikroskopiske tøylappen inkludert de to smale trådene som holder den på plass....!

De små ''bristene'' i arrangementet er påpekt av andre, men dette er uansett tøft nok det. Bra med de blodfingermerkene på veggen til venstre.
John Andre A.
godt poengtert Helge, til et annerledes og krevende bilde.
og det er nettopp det - å tørre å gjøre annerledes ting, ideer inspirert fra hverdagen eller film, litteratur eller annet, som gjør at den kunstneriske variasjon kan få litt grobunn.
du har presentert et bilde her som gjør meg veldig nysgjerrig, og man kan bare ikke la være å åpne thumbnailen!!! og det uten at det er spesielt spekulativt.
en fin balanse!
har sett filmen, og ser koblingen. dog vurderer jeg det uten å ha filmen knitrende i bakgrunnen.
ja, på detaljplan tenker jeg at kjettingen til de tynne røra blir litt rart...jeg ville nok heler forsøkt å rive de i filler før jeg skjærer av meg foten.
men ja, bildet lokker
John
Ine G.
Makabert, men utrolig fett! Jeg bøyer meg i støvet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu