Landligge
På denne tiden ligger mye av fiskeflåten i Lofoten ved kai. Noen har oppfisket kvote og driver tiden med vedlikehold og klargjøring for neste års Lofotfiske. Dette etter et endt Lofotfiske og hysefiske på Finmarkkysten. Andre igjen rigger seg nå for sildefisket som pågår frem til Lofotfisket starter igjen. De fleste av fiskebåtene er i dag av plast. Personlig kan jeg ikke se noe vakrere enn en godt stelt trebåt med flott trestruktur som her på bilde.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF Nikkor 18-35 1:3,5-4,5 D ED
  • Brennvidde20 (30)mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetFri hand
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger225
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_111236} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tone B.

Hei Roger,

Flott bilde fra havna! Enig med deg - trebåter er finest og har en sjarme og sjel plastbåtene mangler. Et flott eksemplar du viser her! Fin skarphet på båten, men skulle gjerne sett litt større dybdeskarphet. Ellers gode fargetoner og fin komposisjon.

Ha en riktig god helg!

mvh Tone
Venche J.

Ahhh, jeg kjenner lukta av vedlikehold.

Flotte farger og fin dokumentasjon av en stille periode i fiskerens hverdag. For ikke å snakke om været da... ;)

Er dette i Gravdal? De er nå like disse lofotfjellene for en som ikke bor der, men jeg syntes å kjenne igjen de fjellene i bakgrunnen - men da var jeg i Hopen.

Wenche.
Kurt S.

Heisann Roger.
Flott Lofotstemning igjen.
Kjenner meg godt igjen og liker å se slikt.
Denne gang tror jeg at jeg nøyer meg med å kommentere den høyre halvdelen av bildet ditt.
Du lurer sikkert på hvorfor-:)
Jeg synes egentlig du tok med for mye her. Masta på båten deler bildet sånn ca på midten og det blir egentlig to bilder. Balansen i dette bildet stemmer derfor ikke helt, synes jeg. Den varme fine fargen i treverket på båten mot de røde buene og mannen i blå arbeidsklær skaper flotte fargekontraster. Her rundt båten og kaia/buene ligger også, etter mitt syn, det fine miljøet i bildet.
Tror også jeg ville valgt et standpunkt (hvis mulig) litt lenger på skrå fra venstre. Du kunne da fått en litt mere spennende vinkel. Det ble litt for rett på slik det er nå. Da tror jeg også du hadde fått et litt roligere bilde.
Bildet ble jo fint slik det er nå også med de flotte fjellene i bakgrunnen, men hovedankepunktet, for å si det slik, blir at balansen ikke stemmer p.g.a midtstilling av masta og båten.
Ellers ble bildet skarpt og fint med veldig naturlig lys og akkurat passe kontrast. Okei, det var nå mitt synspunkt, og det er jo ingen fasit. Det for holde med brevskriving for denne gang -:) Ha det godt der ute.
mvh Kurt
Roger K.

Hei og takker for kommentarene.
Wenche dette er ikke på Gravdal men 6 km lengre vest. Da kommer du til Ballstad som er et av Vestvågøys største fiskevær. Så jeg har kort vei for å få meg en kokfisk.
Kurt jeg satt vel å venta litt på den kommentaren og helt enig med deg. Skulle ikke flyttet meg mye før bilde har vært i bedre balanse og egentlig slurv fra meg. Setter pris på dine kommentarer og har fanget opp flere gode tips.

En fin søndag til dere alle

..Roger..
Avsluttet .

Hallo Roger!

Jeg er enig med Kurt! Du skulle har brukt en annen vinkel, litt lenger på skrå fra venstre! Ellers skarp og flott lys!

Hilsen Jørg
Inger Anne Maritsdotter V.

Flotte farger i et velkomponert Lofoten-bilde ,

rene postkortet dette ,

et flott bilde.

Mvh IAV
Inger-Lise S.

Et godt bilde.Fin kombinasjon av tekst og bilde. Klart og fint bilde. Jeg liker komposisjonen godt. Finnes nok flere muligheter, men jeg likte valget ditt.

Mvh Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu